V rámci oslav Mezinárodního dne předčasně narozených dětí bude Nedoklubko, ve spolupráci s Českou neonatologickou společností, předávat Purpurová srdíčka těm, kteří usilují o zlepšení života předčasně narozených dětí.

Na slavnostním večeru budou předány Purpurová srdíčka v pěti kategoriích :  Osobnost Nedoklubko, Osobnost České neonatologické společnosti, Osobnost veřejného života, Novinářská cena  a Osobnost široké veřejnosti.

Návrhy kandidátů do poslední kategorie můžete zastat i Vy!

Pošlete nám zprávu či vložte do komentářů jméno lékaře, zdravotní či rehabilitační sestry, kteří na Vás silně zapůsobili nejenom svými odbornými schopnostmi, ale i svým lidským přístupem jak k Vašemu děťátku, tak i k Vám, rodičům. Ze dvanácti vámi navržených kandidátů bude sms hlasování zvolen jeden oceněný. Děkujeme !

Pište na adresu info@nedoklubko.cz.

Bližší program a možnost přihlášek na semináře ( věnované tentokrát tématu lehké nezralosti a nastavení spolupráce mezi zdravotníky a rodiči) budou zveřejněny v nejbližších týdnech na stránkách  www.purpurovesrdce.cz. Všichni jsou srdečně zváni.

Tímto slavnostním dnem bychom rádi společně upozornili na práci těch, kterým mnozí z nás, rodičů, vděčíme za záchranu našich dětí …